Кавадаречката колонија е една од најквалитетните кај нас и на овој дел на Европа.На неа учествуваат позати ликовни уметници од повеќе земји од светот.Организатор е Домот на културата „Иван Мазов Климе“ а таа е подржана од Општина Кавадарци и Министерството за култура на Р.Македонија
 

Related Videos

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА