Приказната на Димитар Влаинков за ракометот во Кавадарци е долга но интересна. Затоа во една емисија  не стигнавме да кажеме се за него. Но тоа што успеавме да го снимиме доволно говори за неговиот придонес за кавадаречкиот ракомет.
 

Related Videos

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА