ГФК Тиквеш 1930 ја извојува третата победа ова натпреварувачка сезона.Поразена е  Победа од  Валандово со 1: 0. Средбата беше динамична,кавадарчани имаа желба да постигнат повеке голови, но успејаа само еднаш.Голот го постигна  Ѓорѓи Мојсов од пенал.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА