ГФК Тиквеш  1930 продолжува со серијата пријателски средби, на кој ја проверува формата  на своите фудбалери.За среда/ 13/02/2019/ во 14.00 е закажана игра  во гости на теренот на ФК Црно Буки ЗЛ.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА