На денешниот тренинг пред неделната средба со Саса-ги прашавме фудбалерите : Марио Станковски, Андреј Лазаров и Дарко Илиевски кои се очекувањата.Заеднички одговор на  нашите соговорници е мора да победиме.Оптимист и победа очекува и тренерот Љупчо Димитковски.

 

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА