ГФК Тиквеш оствари значајна победа против Саса од Македонска Каменица.Ангажирана игра цел натпревар,борбенст прикажана од сите, а посебно;  во одбраната Дарко Илиевски во средниот ред Ѓорги Мојсов и Васко Митрев  и во нападот особено Марјан Ристовски-Швајц.

Голови на средбата:ГФК Тиквеш - Саса 3  :  0  : Марјан Ристовски 6 мин ,Андреј Лазаров 27 мин, и Роберт Митев во 65  минута

Резултати на натпреварите  на 2 ФЛ Исток :

ФК БРЕГАЛНИЦА 2008   4 - 2   ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР

ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци   3 - 0  ФК КАМЕНИЦА САСА 

 ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО  6 - 1   ФК ПАРТИЗАН Обршани 

 ГФК ВАРДАР Неготино  0 - 3   ФК БОРЕЦ 191

ФК ПЛАЧКОВИЦА  0 - 1   ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА

 

Реализатори на директен  преснос:

20190317_150157.jpg

 

 

20190317_150204.jpg

 

 

20190317_150226.jpg

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА