Пред утрешната првенствена средба со ФК„Партизан„-Обршани (Прилепско)-фудбалерите  на ГФК Тиквеш :Васко Митрев и  капитенот Ѓорѓи Мојсов очекуваат побеДа и три бода, а пред се добра игра на Тиквеш.

 

TIKVES_3.jpg

 

TIKVES_1.jpg

 

TIKVES_4.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА