ГФК Тиквеш игра првенствена средба од 2ФЛ Исток со ФК Борец од Велес.Се работи за најдобрите две екипи во ова натпреварување во 2 лига.Миле Масларков-претседател на Управата на ГФК Тиквеш , Љупчо Димитковски--тренер , Ѓорѓи Мојсов- капитен и Дарко Илиевски-фудбалери  прогнозираат победа и очекуваат полн стадион.Тоа  ќе биде додатен стимул за победата која на Тиквеш му е повеќе од потребна .

РТК.МК ке врши директен стрим пренос .

 

11mnogutopki.PNG

 

 

 

 

00fudbaleritrening.PNG

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА