-  Игески-„Очекуваме победа против Кожув и конечно да завршат дилемите за баражот„

-  Митрев :„Не очекува неизвесен и интересен дуел„

-  Димитковски:„Со дискциплина и работа  се постигнува се !„

 

345670.jpg

87766600.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА