На денешната  прес конференција говореа: Миле Масларков-претседател на УО на ГФК Тиквеш, Љупчо Димитковски-тренер  и фудбалерите Варловски и Мојсов.

Во недела на 2 јуни на првиот бараж со ФК Љубаништа, се очекува победа и максимална поддршка од трибините на стадионот во Ѓорче Петров.Организиран е автобуски превоз за сите заинтересирани.Tргнување на 2/6/2019/ во 14.30 од СС Јасмин(кај кошевите).

 

 

656788.PNG

 

 

 

 

65432.PNG

 

 

2345321.PNG

 

 

 

0009999.PNG

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА