Фудбалерите од село Марена  одиграа одлична фудбалска престава  и заслужено победија со високи 8:0 иако можеа катастрофално  да го поразат противникот и со повисок резултат.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА