Денеска Управата на ГФК Тиквеш 1930 го претстстави новиот шеф на стручниот штаб на клубот.Се работи за докажано фудбалско име кај нас -Раде Цицмиловиќ, кој ја водеше Беласица до Првата лига.Тој имаше средба со фудбалерите и Управата,при што беше договорена стратегијата  за работа на клубот и играта на Тиквеш како би била остарена желбата и амбицијата на Управата, фудбалерите и фудбалкската јавност кај нас, Тиквеш да влезе во Првата фудбаска лига.Управата му се заблагодари на Љупчо Дуимитковски -Гањо за неговата досегашна работа.

Пред камерата на РТК.МК говореа- Миле Масларков- претседател на клубот

                                                         - Раде Цицмиловиќ- шеф на стручниот штаб

                                                           -Ѓорѓи Мојсов  - капитен на клубот

 

233333333332.jpg

 

 

23333333333456.PNG

 

99888888888888888.PNG

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА