Без елекрична енергија беше Демир Капија и неколку села од ова општина, од вчера во 18 часот до 15 часот денеска-соопштуваат од ЕВН.Сега струја има .Екипи на ЕВН работат и понатаму на отстранување на проблемите кои најверојатно се предивикани од новите снежни врнежи.Паднати столбови и електрини водови од тешкиот снег.

Повеќе артикли...