Трајче Димитриев-кандидат за градоначалник на Демир Капија од ВМРО-ДПМНЕ

Демир Капија
Типографија

На претстојните локални избори партијата ВМРО ДМНПЕ за градоначалник на Демир Капија по петти пат го кандидира Трајче Димитриев.

Тој досега во четири мандати ја обавуваше  највисоката функција во општина Демир Капија. Преку извршување на поголем број проекти тој успева да ја реализира својата визија за Демир Капија како убаво место за живеење и работа. 

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Fair (day), 18 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:50 am   |   Sunset: 5:43 pm
48%     20.9 km/h     33.220 bar
Forecast
СабLow: 11 °CHigh: 20 °C
НедLow: 8 °CHigh: 20 °C
ПонLow: 8 °CHigh: 16 °C
ВтоLow: 9 °CHigh: 16 °C
СреLow: 6 °CHigh: 18 °C
ЧетLow: 5 °CHigh: 12 °C
ПетLow: 3 °CHigh: 16 °C
СабLow: 3 °CHigh: 19 °C
НедLow: 6 °CHigh: 18 °C
ПонLow: 6 °CHigh: 17 °C