(Видео) Демир Капија- Кодекс за фер и демократски избори

Демир Капија
Типографија

Во просториите на општинската изборна комисија во Демир Капија кандидатите за градоначалници од Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ Трајче Димитриев и Коалицијата предводена од СДСМ Лазар Петров потпишаа кодекс за фер и демократски избори.Kодексот им го преентира претседателот на Општинска изборна комисија во Демир Капија е Стојна Топчиева.

МеталАпостолов
MM-Biro

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Clear (night), 17 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:39 am   |   Sunset: 7:22 pm
46%     17.7 km/h     33.085 bar
Forecast
ПонLow: 8 °CHigh: 28 °C
ВтоLow: 11 °CHigh: 29 °C
СреLow: 12 °CHigh: 31 °C
ЧетLow: 12 °CHigh: 29 °C
ПетLow: 10 °CHigh: 30 °C
СабLow: 15 °CHigh: 28 °C
НедLow: 15 °CHigh: 30 °C
ПонLow: 14 °CHigh: 30 °C
ВтоLow: 15 °CHigh: 30 °C
СреLow: 15 °CHigh: 27 °C