Црна река –победник на турнирот во Демир Капија

Фудбал
Типографија

На 27 август по повод празникот Голема  Богородица се одржа финалната вечер на турнирот во мал фудбал.

 За трето и четврто место се натпреваруваа екипите на „Ивада шест куќи“ и „Жак Транс“ каде што победи екипата на Жак Транс.Потоа следуваше финалниот натпревар помеѓу екипите на „Црна Река„ и „Уни Паб“ каде што победи екипата на „Црна Река“.По оваа победа следуваше прогласувањето на победниците и доделувањето на наградите од страна на претседавачот на советот Петар Мојсов. Покрај паричните награди на победниците им беа доделени и пехари.

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Partly Cloudy (day), 19 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:50 am   |   Sunset: 5:43 pm
46%     30.6 km/h     33.220 bar
Forecast
СабLow: 11 °CHigh: 20 °C
НедLow: 8 °CHigh: 20 °C
ПонLow: 8 °CHigh: 16 °C
ВтоLow: 9 °CHigh: 16 °C
СреLow: 6 °CHigh: 18 °C
ЧетLow: 5 °CHigh: 12 °C
ПетLow: 3 °CHigh: 16 °C
СабLow: 3 °CHigh: 19 °C
НедLow: 6 °CHigh: 18 °C
ПонLow: 6 °CHigh: 17 °C