(Видео) Шанси и гол на средбата ГФК Тиквеш 1930 и Плачковица

Фудбал
Типографија

Кавадаречките фудбалери  ги освоија трите бода на свој терен.

На Градски Tиквеш го пречека тимот на Плачковица од Радовиш.Едиствениот гол го постгина Ѓорѓи Мојсов од пенал   во 69 минута .