Нов управен одбор на ГФК Тиквеш 1930

Фудбал
Типографија

Нов претседател на клубот е Миле Масларков

Денеска во просториите на Г.Ф.К.Тиквеш 1930 се одржа Вонредно собрание на кое  беше прифатена оставката на досегашниот претседател Илија Темелковски ,а на негова позиција едногласно е избран Миле Масларков.На функцијата спортски директор на клубот е назначен Лазе Мицев (кој пред присутните се откажа од својата плата и рече дека ја донира во клубот ).За првпат  во новиот управен одборе е избран член и од навивачката група Лозари Исток  со цел за транспарентен и отворен клуб спрема навивачите и спортската јавност во Кавадарци . Му посакуваме успешна работа и многу успеси на спортски и организациски план на новото раководство на Градскиот фудбалски клуб ГФК Тиквеш 1930 .

РТК.МК не беше поканета на вонредното собрание.

извор: ФБ профил:Реално Кавадарци

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Cloudy, 23 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:15 am   |   Sunset: 8:1 pm
50%     11.3 km/h     32.882 bar
Forecast
ЧетLow: 19 °CHigh: 26 °C
ПетLow: 18 °CHigh: 31 °C
СабLow: 17 °CHigh: 34 °C
НедLow: 17 °CHigh: 37 °C
ПонLow: 18 °CHigh: 33 °C
ВтоLow: 19 °CHigh: 28 °C
СреLow: 17 °CHigh: 30 °C
ЧетLow: 17 °CHigh: 29 °C
ПетLow: 18 °CHigh: 30 °C
СабLow: 19 °CHigh: 31 °C