Фудбал: Недела /ГФК Тиквеш 1930-Саса Македонска Каменица

Фудбал
Типографија

Тимот од Кавадарци очекува победа со Саса.За средбата има голем интерес во градот.РТК.МК ке врши директен пренос на  rtklive.rtk.mk