Видео/ Голови и шанси - ГФК Тиквеш-ФК Беласица 0:5

Фудбал
Типографија

ФК Беласица е нов член  Првата фудбалска лига .Во Кавадарци во саботата го победија  ГФК Тиквеш со 0:5