Aмбасадорот на Кралството  Холандија Вилем Ваутер Пломп-денеска се сретна со градоначалникот Митко Јанчев.Со Кавадарци  според амбасадорот има можност за развој на лозаро - винарскиот туризам.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА