/Видео/ Шанси и голови : ГФК Тиквеш-ДетонитЈуниор 2:0

Фудбал
Типографија

Кавадаречките фудбалери имаа повеќе шанси и  можеа да ја наполнат мрежата на гостите од Радовиш.Двата гола за ГФК Тиквеш ги постигнаа : Мишов и Бакрачевски