Eдна од најпрометните улици во градот „7 Септември„ во минатото и сега е центар на многу случувања значајни за историјата на градот.Нејзиниот лик се менувал често,  најголема транформација е забележана-50-те и 6-те години од минатиот век.

 

23794790_10155874353764841_1100747953365163196_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА