Станува збор за комунален проект на општина Кавадарци според кој претходно беше извршена експропријаци заради пробивање на улицата.


Улицата е широка 5,5 метри, во должина од 100 метри, а се асфалтираше површина од 550м2. 
Со овој зафат се создаде нова урбанизирана улица која на жителите од овој дел на градот ќе им овозможи пократка, побрза и побезбедна комуникација.

48064318_2314336212123760_2004549425606688768_n.jpg

 

48255952_2314336208790427_5271446695069089792_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА