Градежните работи кои на  улицата „Тиквешко востание„ ги изведува „Градба Промет„- денеска привршуваат.Се работи за ископувањата на главиот цевоводен канал каде е сместена цефката за атмосферски одвод на вода.. Потоа следува  санирање и  комплетнито асфалтирање на оваа и другите централни улици во градот .

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА