/Видео/ Фудбал - Со Саса фудбалерите на ГФК Тиквеш типуваат на сигурна победа

Фудбал
Типографија

На денешниот тренинг пред неделната средба со Саса-ги прашавме фудбалерите : Марио Станковски, Андреј Лазаров и Дарко Илиевски кои се очекувањата.Заеднички одговор на  нашите соговорници е мора да победиме.Оптимист и победа очекува и тренерот Љупчо Димитковски.