Фудбалерите; Мојсов, Вареловски у Јанев- очекуваат сигурна победа и полна трубина за поддршка.Тренерот Димитковски во изјава за РТК.МК  само потврдува дека неговиот план полека се остварува.Тиквеш нема да калкулира со  ништо освен со добри игри и освовање на три  бода од секоја од останатите 7 средби до кракот на првенството.

Навивачката група Лозари Исток, подготвува изненадување на ова средба.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА