Во Кавадарци   ГФК Tиквеш 1930  во редовното коло од ВФЛ Исток со головите на Ивановски, Ташков и Мојсов успеа со 3:2 да го победи Кит Го.За гостите головите ги постигнаа  Андонов и Темелков.Во сабота во Штип ,Тиквеш го очекува тешко гостување со Брегалница во Штип.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА