емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

телефон: 078 / 239 - 436

 

Главен и одговорен уредник: Марјан Димитров

Помошник на главен уредник

Новинари:Марјан Димитров

Дописници:Светлана Дарудова, Уневски Даниел

Маркетинг:

Фотографија:

Видео:

Хелпдеск:

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА