Ако досега не сте биле АлШар нека биде мотив да го видите Мрежичко, Кожуф...Избегајте за момент од урбанизмот –вратете се во природата. Вториот АлШар  годинава за официјален ке го прогласи  за отворен  најуспешниот македонски автомобилист, Игор Иџе Стефановски.

 

Потребата од велоспеди во лето е драстично зголемена, а во времето во кое живееме, ова превезно средсто кое служи и за рекреација и спортување, станува составен дел на секојдневието.

Повеќе артикли...

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (night), 20 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:45 am   |   Sunset: 7:25 pm
75%     11.3 km/h     33.153 bar
Forecast
НедLow: 19 °CHigh: 33 °C
ПонLow: 18 °CHigh: 31 °C
ВтоLow: 19 °CHigh: 32 °C
СреLow: 18 °CHigh: 32 °C
ЧетLow: 17 °CHigh: 32 °C
ПетLow: 17 °CHigh: 32 °C
СабLow: 17 °CHigh: 33 °C
НедLow: 17 °CHigh: 33 °C
ПонLow: 18 °CHigh: 30 °C
ВтоLow: 16 °CHigh: 28 °C