На прес, Бетиане  Китев, како кандидат за градоначалник на Коалицијата предводена од СДСМ, соопшти дека ке посвети големо внимание на граѓаните и нивните потреби од разни административни услуги.

На прес конференција,кандидатиот за градоначалник на Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ,Митко Јанчев соопшти  дека ке посвети големо внимание на развојот и негувањето на спортот кај нас:

Kандидатит за градоначалник  на СДСМ –Бетиане Китев ,носителката на листата на СДСМ д-р Виолета Димитрова  , и  членот на СДСМ Стево Пендаровски вчера попладне остварија средби со граѓаните на Кавадарци.

„Време е Кавадарци да добие отворена и услужна општина. Време е Кавадарци да добие градоначалник кој ќе биде тука секогаш за вас граѓаните“, рече денеска  на пресот Бетиане Китев

Kaндидатот за градоначалник на Кавадарци на Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Митко Јанчев- денеска одржа прес конференција посветена на  средбата на противкандидатои од СДСМ со превозниците од Фени-Индустри

Повеќе артикли...

Подкатегории