Акцијата „Ден на дрвото-засадија својата иднина„ годинава ке се спроведе во среда на 30 ноември- 2016 година  објавува Министерството за труд и социјална политика.Овој ден се прогласува за неработен ден.

Неработниот ден важи за сите освен за вработените во здравствените институции.На денот на акцијата градинките да бидат со вообичаено работно време. Датумот за одработување дополнително ќе биде  определен.

Повеќе артикли...

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Cloudy, 23 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:15 am   |   Sunset: 8:1 pm
50%     11.3 km/h     32.882 bar
Forecast
ЧетLow: 19 °CHigh: 26 °C
ПетLow: 18 °CHigh: 31 °C
СабLow: 17 °CHigh: 34 °C
НедLow: 17 °CHigh: 37 °C
ПонLow: 18 °CHigh: 33 °C
ВтоLow: 19 °CHigh: 28 °C
СреLow: 17 °CHigh: 30 °C
ЧетLow: 17 °CHigh: 29 °C
ПетLow: 18 °CHigh: 30 °C
СабLow: 19 °CHigh: 31 °C