Тимот на компанијата Слога Пром од Кавадарци е победник на хуманитарниот турнир во мал фудбал кој под мотото „Заедно можеме повеќе!“, а во организација на Дрекслмајер Македонија се оддржа денес во спортската сала „Јасмин“.

Благородните иницијативи заслужуваат внимание на јавноста.Ротаријанците од Кавадарци ја реализираа одлуката за оспособување на играорната сала на Домот на културата Кавадарци

Повеќе артикли...

Подкатегории