(Видео)„ИНФО СЕГА КАРАВАН“ на Градскиот плоштад во Кавадарци

Кавадарци
Типографија

По повод Недела на граѓански организации, ИНФО СЕГА Кавадарци организира „ИНФО СЕГА КАРАВАН“од 10:00 дo 16:00 часот.

Локалните млади  имаат можност да се: информираат за Еразмус+ програмата, услугите на ИНФО СЕГА, да бидат дел од креативно катче и да организираат Жива Библиотека.

Оваа активност е дел од Нeделата на граѓански организации поддржана од Проектот за граѓанско учество (ПГУ) на УСАИД – серија од настани кои ја промовираат работата на граѓанските организации пред пошироката јавност, организирани во периодот од 11-17 септември 2017 низ Република Македонија.

изјави:Елена Лазова -Инфо Сега Кавадари

            Мариче Тренеска-Инфо Сега Прилеп

DITO

Следни настани

MM-Biro
ЗШУЦ Ѓорче Петров

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Cloudy, 4 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:19 am   |   Sunset: 5:13 pm
95%     0.0 km/h     33.051 bar
Forecast
ВтоLow: 3 °CHigh: 7 °C
СреLow: 3 °CHigh: 8 °C
ЧетLow: 4 °CHigh: 11 °C
ПетLow: 5 °CHigh: 10 °C
СабLow: 5 °CHigh: 10 °C
НедLow: 0 °CHigh: 3 °C
ПонLow: -2 °CHigh: 4 °C
ВтоLow: -3 °CHigh: 5 °C
СреLow: -1 °CHigh: 5 °C
ЧетLow: -1 °CHigh: 11 °C