Фестивал на Европски филм 2017

Кавадарци
Типографија

За проекциите на филмовите влезот е слободен

Во деновите кои следуваат во Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци, ќе се одржи Фестивал на Европски филм 2017 - Festival on wheels 2017. За проекциите на филмовите влезот е слободен.
Распоредот е следниот:
Четврток, 12 октомври 2017, 19 часот - Фадо (Fado), германско/португалски филм
Понеделник, 16 октомври 2017, 18 часот - Авантурата на Нели (Nelly's Adventure), германски филм
Понеделник, 16 октомври 2017, 20 часот - Цената кокошка (Kalo Pothi), непалски филм
Вторник, 17 октомври 2017, 19 часот - Темна судбина (Dark Fortune), швајцарски филм

 

 

DITO

Следни настани

MM-Biro
ЗШУЦ Ѓорче Петров

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Cloudy, 4 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:19 am   |   Sunset: 5:13 pm
95%     0.0 km/h     33.051 bar
Forecast
ВтоLow: 3 °CHigh: 7 °C
СреLow: 3 °CHigh: 8 °C
ЧетLow: 4 °CHigh: 11 °C
ПетLow: 5 °CHigh: 10 °C
СабLow: 5 °CHigh: 10 °C
НедLow: 0 °CHigh: 3 °C
ПонLow: -2 °CHigh: 4 °C
ВтоLow: -3 °CHigh: 5 °C
СреLow: -1 °CHigh: 5 °C
ЧетLow: -1 °CHigh: 11 °C