Објектот за наплата на Градскиот пазар се реновира

Кавадарци
Типографија

Сметките за комунална услуга  граѓаните можат да ги плаќаат по пошта или во банките

Се известуваат граѓаните на општина Кавадарци дека од  24 октомври 2017 поради реновирање на објектот за наплата на градски Зелен Пазар, наплатната служба на ЈП Кoмуналец- Кавадарци нема да биде во можност да врши наплата на сметки се до завршување на реновирањето и санацијата на објектот.

Сметките граѓаните можат да ги плаќаат во пошта и во банка. 

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (day), 30 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:16 am   |   Sunset: 6:35 pm
34%     11.3 km/h     33.220 bar
Forecast
ВтоLow: 12 °CHigh: 30 °C
СреLow: 12 °CHigh: 30 °C
ЧетLow: 12 °CHigh: 31 °C
ПетLow: 15 °CHigh: 31 °C
СабLow: 12 °CHigh: 31 °C
НедLow: 15 °CHigh: 27 °C
ПонLow: 12 °CHigh: 31 °C
ВтоLow: 11 °CHigh: 20 °C
СреLow: 10 °CHigh: 20 °C
ЧетLow: 9 °CHigh: 18 °C