Стари фотографии на Кавадaрци- Градскиот пазар во Кавадарци во 1954 година

Кавадарци
Типографија

Пазарот пред  63 години

Градскиот пазар повеке години  се наоѓаше на локацијата , во самиот центар на градот ,под Собранието на Општина Кавадарци и куќата на Никола Коцев.

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Showers, 27 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:13 am   |   Sunset: 8:2 pm
64%     6.4 km/h     32.814 bar
Forecast
ВтоLow: 18 °CHigh: 30 °C
СреLow: 18 °CHigh: 30 °C
ЧетLow: 17 °CHigh: 29 °C
ПетLow: 19 °CHigh: 31 °C
СабLow: 18 °CHigh: 34 °C
НедLow: 17 °CHigh: 36 °C
ПонLow: 18 °CHigh: 31 °C
ВтоLow: 17 °CHigh: 27 °C
СреLow: 18 °CHigh: 29 °C
ЧетLow: 17 °CHigh: 29 °C