( Видео) Добитници во наградната игра на ТД-ТД

Кавадарци
Типографија

На транспарентен и регулартен начин извлечени се вредните награди во Големата наградна игра на Компанијата ТД-ТД


Една од најстарите Компании во Кавадарци кои се бават со трговија , фирмата -ТД-ТД  деновиве  одбележува - 20 години постоење и рентабилно работење .

„ТД-ТД“-секогаш мисли на своите верни потрошувачи: И годинава организира новогодишна наградна игра  во која среќните добитници ги наградува со вредни апарати за домаќинството и други подароци.

Добитници на наградите  кои се регуларно извлечени иа транспарентен начин.

Добитниците за информации околу подигањето на наградите да се јават во дирекцијата на“ТД-ТД“ или својот маркет “Тд-Тд .“