(Видео) Виното-храна или алкохол ?

Кавадарци
Типографија

-Во фаза на расправа се измените на Законите за вино и за земјодлие и рурален развој

Денеска пратеникот во Парлементот Панчо Минов организира Јавна-стручна расправа посветена на актуелните предлог измени на Законит за вино и Законот за земјоделство и рурален развој.

На расправата беа присутни главно лозари но и претставници на Винарии и комбинати кои се заминаваат со производство на вино и преработка на грозја о регионт на Тиквешијата.

Изјава за медиумите :

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (night), 21 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:42 am   |   Sunset: 7:29 pm
70%     17.7 km/h     33.017 bar
Forecast
ЧетLow: 18 °CHigh: 30 °C
ПетLow: 18 °CHigh: 33 °C
СабLow: 18 °CHigh: 33 °C
НедLow: 20 °CHigh: 33 °C
ПонLow: 20 °CHigh: 32 °C
ВтоLow: 19 °CHigh: 30 °C
СреLow: 18 °CHigh: 30 °C
ЧетLow: 17 °CHigh: 32 °C
ПетLow: 16 °CHigh: 32 °C
СабLow: 17 °CHigh: 32 °C