Стари фотографии на Кавадарци-Дегустација на Св.Трифун пред 90 години

Кавадарци
Типографија

 Дегустација на вино во винаријата “Тиквеш“ на семејството Велкови 1928 година.

 

На фотографијата Пане Велков-сопственикот на винаријата со Лазар Јосифов и чиновници од кавадаречката општина. Фотографијата е снимена пред точно 90 години на Св.Трифун 1928 година.