(Видео) Министерот за Внатрешни работи Оливер Спасовски во Кавадарци

Кавадарци
Типографија

Министерот имаше средба со градоначалникот Mитко Јанчев и командирот на ПС од ОН Сашко Димовски.Во градот се враќаат полицајците-позорникари.

Денеска во Кавадарци престојуваше Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски .Во Кавадaрци, со најблиските соработници, тој имаше работна средба со градоначалникот на Општината Митко Јанчев и командирот на ПС од ОН Кавадарци Сашко Димовски.

Се разговараше на повеке теми од интерес на безбедноста на граѓаните и подобрување на јавниот ред и мир,безбедноста во сообраќајот,и надминување на други затекнати проблеми , потоа во делот на соработката на Противпожарната територијална единица и безбедноста на граѓаните поврзана со активирањето на позорникарската служба во градот.

0000000predpolicija555555.jpg

 

000191919919vo_psodon9999999.jpg

МеталАпостолов

Следни настани

MM-Biro

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (night), 12 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:35 am   |   Sunset: 5:45 pm
70%     6.4 km/h     32.848 bar
Forecast
ВтоLow: 7 °CHigh: 16 °C
СреLow: 6 °CHigh: 13 °C
ЧетLow: 1 °CHigh: 5 °C
ПетLow: 0 °CHigh: 4 °C
СабLow: -1 °CHigh: 8 °C
НедLow: 0 °CHigh: 11 °C
ПонLow: 6 °CHigh: 11 °C
ВтоLow: 6 °CHigh: 13 °C
СреLow: 5 °CHigh: 13 °C
ЧетLow: 6 °CHigh: 15 °C
MM-Biro