Водоснабдување / Намален притисок од 16 до 21 часот

Кавадарци
Типографија

Се санира линиски вентил на главниот цефковод

Поради санирање на дефект на линиски вентил на главниот цефковод ,  можно е намалување на работниот притисок  во водоводот кој со вода го снабдува населението од град Кавадарци и околните населби.

Поради ова ЈП Комуналец-Кавадрци ги известува потрошувачите на вода  дека денеска од 16 до 21 часот е можно намалување на притисокот во цефките.

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (day), 30 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:16 am   |   Sunset: 6:35 pm
34%     11.3 km/h     33.220 bar
Forecast
ВтоLow: 12 °CHigh: 30 °C
СреLow: 12 °CHigh: 30 °C
ЧетLow: 12 °CHigh: 31 °C
ПетLow: 15 °CHigh: 31 °C
СабLow: 12 °CHigh: 31 °C
НедLow: 15 °CHigh: 27 °C
ПонLow: 12 °CHigh: 31 °C
ВтоLow: 11 °CHigh: 20 °C
СреLow: 10 °CHigh: 20 °C
ЧетLow: 9 °CHigh: 18 °C