(Видео) Прес на ОК на ВМРО-ДПМНЕ

Кавадарци
Типографија

На Прес конференцијата ОК на ВМРО-ДПМНЕ  обвини за пролонгирање на сезоната за наводнување и лошата состојба на каналите за наводнување во Тиквешијата