„Стјуардеси“ гостуваат во Неготино

Кавадарци
Типографија

Теаратската престава  Стјуардеси и понатаму буди интерес кај гледалчите

Денеска 24 април 2018, од 19.30 часот, Театарот при Домот на културата “Иван Мазов -Климе“ Кавадарци ќе гостува на сцената на Центарот за култура “Ацо Ѓорчев“ Неготино, со претставата “Стјуардеси“. Ова е второ гостување во Неготино на кавадаречкиот Театар со истата претстава, поради големиот интересот на љубителите на театарската уметност во Неготино.

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Fair (day), 31 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:21 am   |   Sunset: 6:27 pm
30%     6.4 km/h     33.187 bar
Forecast
НедLow: 13 °CHigh: 32 °C
ПонLow: 12 °CHigh: 36 °C
ВтоLow: 8 °CHigh: 18 °C
СреLow: 7 °CHigh: 20 °C
ЧетLow: 5 °CHigh: 21 °C
ПетLow: 6 °CHigh: 24 °C
СабLow: 8 °CHigh: 25 °C
НедLow: 8 °CHigh: 22 °C
ПонLow: 8 °CHigh: 21 °C
ВтоLow: 7 °CHigh: 23 °C