/Фото/ Безбедни матурски вечери-со матурантите од ЗШУЦ„Ѓорче Петров“

Кавадарци
Типографија

Инспекторот по превентивни работи во ПС од ОН Кавадарци Димитар Каракучев денеска имаше средба со матурантите оа СОУ„Ѓорче Петров„

 

 

Денеска и матурантите од ЗШУЦ Ѓорче Петров од Кавадарци упатија порака за безбедни матурски вечери. Среќни и безбедни матурски вечери на сите матуранти, со желба се да помине во најдобар ред и во рамките на дозволеното, без несакани последици по нивното здравје.Инспекторот по превентивни работи во ПС од ОК Кавадарци Димитра Каракулев имаше корисна средба со идните академски граѓани, сега матуранти, кои утре -среда, ке ја прославата матурската вечер  на која укажа на повеќето безбедносни мерки кои секој матурант треба да ги направи за се да протече во најдобар ред.

32509977_10215968229534555_7462910451697844224_n.jpg32792472_10215968228534530_9167005929739124736_n.jpg32693298_10215968231974616_7753098589907189760_n.jpg32557074_10215968229014542_495153001300754432_n.jpg

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (day), 30 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:16 am   |   Sunset: 6:35 pm
34%     11.3 km/h     33.220 bar
Forecast
ВтоLow: 12 °CHigh: 30 °C
СреLow: 12 °CHigh: 30 °C
ЧетLow: 12 °CHigh: 31 °C
ПетLow: 15 °CHigh: 31 °C
СабLow: 12 °CHigh: 31 °C
НедLow: 15 °CHigh: 27 °C
ПонLow: 12 °CHigh: 31 °C
ВтоLow: 11 °CHigh: 20 °C
СреLow: 10 °CHigh: 20 °C
ЧетLow: 9 °CHigh: 18 °C