/Фото/ Во јуни 2018 -та Трето издание на Алшар

Кавадарци
Типографија

На почетокот на сезоната на отворени настани во Македонија големо внимание заслужува - 3-тото издание на #Алшар2018.

Во обраќањето на раководство на Тиквешки точакџии  до јавноста се вели.

„-Вам, како на редовни посетители и учесници на овој настан, чувствуваме должност да Ве изненадиме со веќе презентираниот јавен дизајн на маичката #Алшар 2018, која е исклучително тешка за изработка, но Тиквешки Точакџии успеаја и овојпат, и затоа сакаме да Ве информираме дека презентираниот дизајн ќе биде реалност (100% made in Macedonia).

Сепак, со должна почит, заради исклучително специфичниот начин на изработка на маичките, количините се ограничени, Ве молиме за навремена регистрација, најава-резервација (уплата) според упатството во продолжение на овој текст.

Резервација на пакети со уплата на с-ка на Здружението на следниот начин:

Здружение Тиквешки Точакџии-Кавадарци

жиро с-ка: 500000001032010 Депонент Стопанска Банка АД Битола

*сума: 500ден.

цел на дознака: Котизација Алшар2018-

**(големина на маичка)

*Доколку се уплаќа за повеќе котизации, секоја изнесува 500ден

**Доколку се уплаќа за повеќе котизации, се наведуваат сите големини на маички

За подетални информации, обратете се во инбокс на страната на Тиквешки Точакџии или на тел. бр.077/59 33 13

Поздрав од Тиквешки Точакџии и Ви ветуваме незаборавен настан и оваа година!„...

32247437_938319776341270_4742012372913225728_n.jpg

31131781_929324163907498_5457629258153197568_n.jpg

31172037_929324613907453_4499976251225669632_n.jpg

 

31229238_929323177240930_8812004209592369152_n.jpg

31117945_929324243907490_2809056714941267968_n.jpg

 

 

 

18952883_772185256288057_5737118533681587073_n.jpg

31052367_929323860574195_4252126878418075648_n.jpg

31239384_929324670574114_5769364710415663104_n.jpg