(Видео) Митко Јанчев :Започна реновирање на Спомен домот а наскоро изградба на кејот и нов мост во Ваташа

Кавадарци
Типографија

Вчера градоначалникот Митко Јанчев имаше средба со ваташани, втора за кратко  време.Причина се најавените големи инвестициони вложувања во Домот на културата, кејот на реката и Мостот на „Луда Мара„