СРК „Оскар„Кавадарци-Државни прваци на Македонија-Митрев трет.

Кавадарци
Типографија

На 9 и 10 јуни во Дојран се одржа Државен натпревар во риболов.Мише Митрев од Кавадарци го освои одличното трето место...

Натпреварот  е од Државен карактер и го организира Македонската риболовна федерација.Овојпат се натпревауваа нашите најмлади-децата до 15 години.

На првенството голем успех постигна СРК „Оскар„ -Каваадрци.Клубот стана државен првак на Македонија  а во поединечна конкуренција нашиот Мише Митрев освои трето местио.Тој имаше одличен настап.Честитки за него и клубот.

35051314_454133205011202_6171509361697882112_n.jpg

35080884_454132991677890_9082912458653302784_n.jpg

 

35051744_454194651671724_8226155706751909888_n.jpg