Општината започна со реализација на уште еден проект кој произлезе од граѓаните.

Општината започна со реализација на уште еден проект кој произлезе од граѓаните.

Оперативата на фирмата „Павер трејд“(„Патио Монд“) започна со изградба на одморалиште на просторот од спојот на улиците „Вардарска“ со „Доне Попов“ во населбата „Голи оток“.

Се оградува со декоративна цигла, а во склоп на урбанизацијата е предвидено изградба на чешма, клупи и хортикултурно уредување.

Просторот за одмор од каде се пружа убава панорама кон градот ќе биде предаден на користење на граѓаните.

_DSC0041.JPG

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА