Локална самоуправа Кавадарци: Водовод во село Бохула

Кавадарци
Типографија

Во ова поткожувско село се одвива ископ на нов водовод.

Во село Бохула денеска започнаа работите на  ископ на  водовод во должина од 2.200 метри. Работите ги извршува фирмата  ЈА-МИ која овој градежен ангажман ке го смета  како донација кон Општина Кавадарци.

004.jpg

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Clear (night), 15 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:18 am   |   Sunset: 6:32 pm
92%     6.4 km/h     33.254 bar
Forecast
ЧетLow: 11 °CHigh: 29 °C
ПетLow: 12 °CHigh: 31 °C
СабLow: 13 °CHigh: 32 °C
НедLow: 16 °CHigh: 25 °C
ПонLow: 15 °CHigh: 28 °C
ВтоLow: 11 °CHigh: 24 °C
СреLow: 8 °CHigh: 17 °C
ЧетLow: 6 °CHigh: 16 °C
ПетLow: 7 °CHigh: 21 °C
СабLow: 7 °CHigh: 19 °C